Nugatti, takk

Jonathan og Malene liker Nugatti

Advarsel! Stenhjem har akkurat ftt et nytt lekety.

Jeg har overtatt et Canon EOS 40D av en god kollega, og dette er et av de frste bildene jeg fikk knipset. Som tidligere eier av enkle kompaktkameraer m jeg innrmme at dette var langt steg videre – kvalitetsmessig. N kan det vre at jeg blir blendet av mitt eget avkom, men det virker for meg som de bildene jeg har tatt i dag er det beste _jeg_ har opplevd. Og det er fullstendig uten fotoerfaring, kurs, og forelpig p en av kameraets standardinnstillinger. Disse to smttisene her er forvrig oppe p overtid, etter at planen vr om at de skulle sovne i bilen feilet. De holdt det selvsagt gende gjennom hele Plantasjen, og Rema etterp. I love it when a plan comes together.

0 Kommentarer to “Nugatti, takk”


  • Ingen kommentarer

Legg igjen en kommentar