Coldplay fixed me

Coldplay på Koengen

Foto: Vegard Valde/BT

Alle vet det. Har man vært på konsert, er man i en midlertidig ekstase som ingen kan overskygge. Slik er det nå. Det går ikke opp for en før inntrykkene får satt seg. Dagen etter. Når man setter på live-skiven som ble delt ut.

Dette var gøy. Helt fra start, med en Google Earth-lignende måte å zoome inn fra verdensrommet og hele veien ned til Koengen på en gigantisk skjerm. Yellow ble akkompagnert med et ballong-slepp av, ja, gule ballonger. Store – som svevde over publikum, og hvor enkelte (inkl. undertegnede) kunne bokse den videre blant mengden. Fix you, selvsagt, med allsang som ga kriblinger på ryggen. Akkustisk hyllest til Michael Jackson, Billie Jean. Dette gjorde de på en øy langt ute blant publikum. Fint for oss som stod litt bak. Og regnet jeg fryktet skulle bøtte ned glimret med fraværet.

Eg kommer fremdeles ikke over alle disse store artistene som renner inn her i byn.

Coldplay på Koengen

Foto: Vegard Valde/BT

0 Kommentarer to “Coldplay fixed me”


  • Ingen kommentarer

Legg igjen en kommentar