Se opp for flyvende Wii-motes

wii-mote strap

Noen sytekopper har klaget på at håndleddstroppen på Wii-moten kan ryke ved (over?)ivrig bruk av denne (ja, du blir ivrig). Nintendo tar affære, og bytter stroppen med en sterkere enn.

Er du litt svett i håndflaten, og i tillegg dropper håndleddstroppen, er det din egen feil at gullfiskbollen ryker til.

25 Kommentarer to “Se opp for flyvende Wii-motes”


 • btw så har jeg en med tykk og en med tynn. Den som fulgte med Wii play var tykk, den som fulgte med Wii’en var tynn. Så jeg bruker den med tynn etter å ha sett Lasse i fylla kombinert med tennis/bowling.

  Og forøvrig slo Marte min bowling rekord i sted. 194 mot mine 192. Gudommelig!

 • bah. har 203 som personal best. Wii-ha!

 • wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

 • Hei hei hei HEI!! Wrap it up.

 • prøver igjen: wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

 • HMrmph.. den evige versjonsoppdatering .. .¤#%#»%

 • god jul til alle lesere av mine intrikate kommentarer! frykt ikke, jeg er tilbake om en uke.

 • Vi oppsummerer:

  I’m no lawyer, but I do know that nowhere in the «material that accompanied the Wii console» was anyone «instructed» to act like a complete and utter spaz.

 • Alex, har du en alternativ epost-adresse. Jeg får bare retur på adressen din ;-(((

  This is the Postfix program at host smtp.bluecom.no.

  I’m sorry to have to inform you that your message could not be delivered to one or more recipients. It’s attached below.

  For further assistance, please send mail to

  If you do so, please include this problem report. You can delete your own text from the attached returned message.

  The Postfix program

  : connect to mail.stenhjem.net[81.191.133.150]:
  Connection timed out

 • aii. ikke bra. skal se nærmere på det. send på denne: stenhjem $ gmail.com

 • wiii.. ta en øl og en kebab for meg i morgen da.. og hils kjentfolk

 • ble det noe kebab?

 • woho! godt nytt år! velkommen til 2007!

 • ikke det nei

 • yes! yes! kåken er min! kåken er min!

  http://finn.no/finn/realestate/object?finnkode=9032862

  gratulerer med ny leilighet til kebabknugen

 • det må jeg si! De varmeste gratulasjoner overbringes. Innflyttingsfest? (via webcam for min del da.. :-))

 • oh yes.. dette blir et høyteknologisk og moderne hjem. webcams i HD-kvalitet og 7.2 lyd, og styringsmuligheter i hvert rom. 400 mbit kapasitet på nettverket. og selvsagt kalde hansa i kjøleskapet.. (hørte jeg noen rope nerd?!)

  innflytningsfest? det sier seg vel selv. skal jeg plage naboene skal jeg plage dem fra starten av.. 🙂

 • så du ble kastet ut fra den gamle kåken etter en fest for mye .. med prosjektor-trikset mot nabogården. Du har fått litt bedre plass nå da? Eller var det beliggenheten som fikk deg til å relokere ?

 • jeg flytter bare 20 meter i luftlinje (gjennom betong riktignok) og kåken er 20 kvm større. det geniale er at leiligheten er gjennomgående så nå kan jeg kjøre projektor-trikset ut på begge sider.. og ja, jeg har to projektorer.. 🙂

 • på tide det skjer noe her snart altså.. eller?

 • faen, det er dødt her..

Legg igjen en kommentar