Saab 9-3

Saab 9-3

Jaja, dere. I mangel av noe bedre å skrive, kan jeg opplyse om at vi er blitt Saab-eiere (9-3 2.2 TiD 2002). Noen vet det allerede, noen ikke. Hovedårsaken til anskaffelsen var at vi trengte noe litt større enn Yaris. Et meget edruelig kjøp tilslutt, egentlig, med tanke på noen av bilene vi hadde i tankene. Saab’en skal være gjerrig på diesel’n, har over 500 l bagasjerom og et herlig bunndrag. A-ooo-OOo-OOr-OOORH.

5 Kommentarer to “Saab 9-3”


 • Fanken, 500 l bagasjerom ?! Det er jo mer enn skikkelig-bra-bagasjeplass-kombi-fleksi-multibilen jeg fikk hanket inn i helgen. Og med de dieselhestene dine skal vi *ikke* ta en thunderball i Danmarksplasskrysset.
  helsing nybakt 1350kg-Scenic-eier

 • Jøss, Saab, hus og unge. Det begynner å ta av skikkelig nå, A|3x!

  Alt du trenger nå er vel tid?

 • Eller skal vi si kamel, abdullars ?

 • Må først få beklage dårlig respons her, men det er grunnet sykdom (som jeg egentlig ikke har tid til!).

  Gratulerer så mye med ny bil, Tormod. Du må ta turen innom, så vi kan få se gliset. Stian har jo allerede vært her med deres nye.

  Bikkjer får nok vente. Og er det ikke Volvo, Villa og Vovs som er de tre magiske?

Legg igjen en kommentar