Takk for all fisken

Har du planer om å se Haikerens Guide til Galaksen? Da kan denne artikkelen fra Morgenbladet være et supplement. Den oppklarer noen poeng for de som ikke har lest bøkene. Har lest dem selv, men antall år siden det skjedde er tosifret. Artikkelen ga meg inspirasjon til å finne frem de slappe pocketutgavene mine igjen. Detaljer er glemt, merker jeg. For eksempel – hvorfor løper egentlig vogonerne når de ser Arthurs våte håndkle?

3 Kommentarer to “Takk for all fisken”


  • Sukk..

    Ikke fått sett filmen enda. Not bloody likely at jeg får sett den i det hele tatt.

    Blir vel nok en DVD som kan stå og støve ned i samlingen ‘Skal sees asap’ filmer jeg allerede har der.

    Men ‘Så som i himmelen’ så jeg på kino i går da. Og den var faktisk verdt det – anbefales. Hvis du har lyst til å se en svensk film da. Som ikke inneholder et eneste romskip, ingen aliens, ingen laser (dog minst én lasse) og ingen rasende orker.

  • Har ikke fått sett den selv, jeg heller. «Så som i ..» ble vurdert, men Ken slaktet den så innfor**** at det ble Klodenes Kamp i stedet..

  • Hmf.. Ken slaktet den? Det skulle jeg veldig gjerne likt å vite hvorfor. Kryssforhør iverksettes.

Legg igjen en kommentar