No more hot coffee

Ok, så legger Rockstar seg flate. På et vis. De har ihvertfall opprettet en egen nettside www.nomorehotcoffee.com, hvor de på sin egen måte forklarer og beklager kaffehendelsen. De har også laget en patch som fjerner muligheten for varm kaffe. Om de nå blir saksøkt av Wal-mart, K-mart, Wank-mart og gudene vet hvilke andre butikkjeder som har lidd tap pga fjerning av spillet fra hyllene, vil tiden vise. Foreløpig er det bare den 85-årige bestemoren Florence Cohen som har stevnet spillprodusenten..

Undertegnede gratulerer Rockstar med tidenes gratis PR-show (evt. tidenes best iscenesatte?). Dette går inn rett i historiebøkene.

5 Kommentarer to “No more hot coffee”


 • Faen DETTE er den største stormen i et vannglass JEG noen sinne har opplevd.

  USA.

  Suger..

 • Ja, storm i et lite kaffekrus, kanskje .. 😆

  Hvem setter egentlig i gang en føderal etterforskning på linje med Bill Clinton-affæren pga noen hete polygonsex-scener ..

  Hva med The Sims? Har jo alltid vært mulig å fjerne sensureringen i det spillet med en patch, helt siden det første i rekken. Men neida, The Sims er jo sååå korrekt.

 • The plot thickens. Det var Hillary som startet denne heksejakten.

 • Nå er det jo kanskje ikke så rart at Hillary har et noe anstrengt forhold til den slags situasjoner som spillet beskriver…

 • Exactly! Men hvem hadde trodd at hun ville rippe opp i sånt på denne måten.. Eller i det hele tatt.

Legg igjen en kommentar