Lost

Lost [TV-serie fra ABC]En ny TV-serie har fanget min interesse. Det går litt tid mellom hver gang dette skjer nå. De siste årenes Friends-krampe trekninger er endelig over, selv om reprisekongen TV2 ikke vil ha det slik. Joey stinker. Frustrerte fruer? Vel, Migrapolis blir et godt alternativ. Men ikke noe vondt om Nrk. De leverer ofte det beste av tv-underholdning. Men nå sporer jeg av. Poenget mitt var at TVNorge har kapret den amerikanske serien Lost (ABC produksjon). Den ellers så BigBrotherifiserte annenrangskanalen har fått en skikkelig serie. Tror jeg ihvertfall. Har sett de to første episodene, og liker konseptet. Blanding av Castaway, Jurassic Park og Fluenes herre. Hobbiten Merry fra Ringenes Herre er med i en rolle som rockeartist. Ellers er hovedrolleinnehaver eldstebroren fra tv-serien Party of Five. Om dere husker den.

Fikk du ikke med deg de første episodene? Da kan du benytte denne søkemotoren for å finne de (BitTorrent filer).

2 Kommentarer to “Lost”


Legg igjen en kommentar